Personal TransformationView in


Bekijk in

Wil je meer weten? Bekijk de video!


Plan afspraken wanneer jou het beste uitkomt

Trainingssessies bij Fit for Free te Heerenveen

1 op 1 begeleiding en coaching in de sportschool

Dit coachingsplan is geschikt voor jou met de volgende doelstellingenRevalidatie


Meer spiermassa


Conditie verbeteren


Gewicht verliezen


Sterker worden


Pijn vrij bewegen

De belangrijkste voordelen voor jou


Voel je fitter en gezonder dan ooit tevoren

Voel je beter en verminder je stress

Meer energie voor jezelf en familie

Deze personen ondergingen al een transformation

Lisanne Poelman

Was eerst nogal sceptisch om een Personal Trainer te nemen. Ik was altijd van mening dat ik zelf trainingen kon plannen en geen hulp nodig had. Met gevolg tot blessures en zelfs een hernia.


Dankzij Stefan leer ik stap voor stap wat mijn grenzen zijn. Na een half jaar was ik van mijn hernia klachten af en nu zijn we met mijn volgende doel bezig: 15 kg eraf. Met de begeleiding van Stefan gaat dit zeker lukken!

Jan van der Veen

Mijn ervaring met Stefan is echt geweldig! Ik had een enorm kromme rug en had altijd veel pijn. Krijg goede trainingen en tips om mijn rug en houding te verbeteren en ik ben nu pijnvrij!


Hij staat altijd voor me klaar en ik bellen en appen als ik een vraag heb. Stefan is als persoon meedenkend en meegaand. Voor iedereen een aanrader die fysieke klachten heeft en zich beter wilt voelen.

Andre Schaap over zoon Daniek

Stefan zijn coaching is echt een aanrader voor iedereen die goed wil leren bewegen en geholpen wilt worden om zijn conditie te verbeteren. Mijn zoon Daniek had geen goede houding en coördinatie problemen, hij kon o.a. moeilijk een bal gooien en vangen.


Hij bewoog eerst compleet verkeerd door verkorte spieren en was ook erg onzeker. Hij traint nu 2 jaar bij Stefan en nu voelt hij zich vol energie, fit, erg voldaan en vol zelfvertrouwen doordat dit allemaal verbeterd is!


Wat ga jij doen om jouw transformatie te starten?

Start jouw transformatie vandaag