Help


View in


Bekijk in


Algemeen

Vraag:

Hoe werkt de niet tevreden = geld terug garantie?

Antwoord:

Als jij het gekozen coachingplan voor minimaal 80% volgt dan ben ik van mening dat jij zeker tevreden zal zijn en resultaat zal boeken. Op het moment dat jij niet tevreden bent dan kun jij het volledig betaalde bedrag terugvragen als jij kunt aantonen dat jij minimaal 80% van de trainingen hebt gedaan, elke week minimaal 80% hebt gescoord bij het registreren van je voeding en alle gedragscoaching hebt gevolgd.

Vraag:

Van welke betalingsmethodes kan ik gebruik maken?

Antwoord:

Je kunt de keuze maken om je betaling via IDEAL te doen. Via de knop IDEAL kun je ook weer de keuze maken om dit bijvoorbeeld via Paypal te doen. Ook is het mogelijk om via automatische incasso te betalen. Je kunt via automatische incasso betalen als je op Mollie-sepa klikt in de webshop.

Vraag:

Op welk moment vind de betaling plaats van een abonnement?

Antwoord:

Elke 1e van de maand zal je een factuur ontvangen of zal het maandbedrag afgeschreven worden van je rekening, afhankelijk van welke betalingsmethode jouw voorkeur heeft.

Vraag:

Wat gebeurd er als ik niet op tijd de abonnementkosten van mijn coachingsplan betaal?

Antwoord:

Je ontvangt na 3 dagen altijd een herinnering om te betalen. Deze zal binnen een week voldaan moeten worden anders word je tijdelijk van het coachingsplan ontdaan totdat de betaling is voldaan. Mocht je snel een betaling vergeten dan is het raadzaam om de betalingen te doen via automatische incasso.


Kosten

Vraag:

Wat zijn de kosten van de coaching plannen?

Antwoord:

De kosten van Online Transformation, Personal Transformation en Transformation Camp zijn verschillend. Per dienst zijn de coaching plannen en prijzen ook anders. Om hier het beste een beeld van de krijgen wil ik je graag doorverwijzen naar de webshop afdeling van de betreffende coachingplan die jouw interresse heeft.

Vraag:

Zijn er bijkomende kosten?

Antwoord:

Nee, ik houd er zelf ook niet van om later er nog achter te komen dat er extra kosten zijn. De coaching plannen en de bijbehorende prijzen zijn de kosten voor dat volledige coachingplan en er zijn geen onverwachte kosten.


Special Person Transformation

Vraag:

Uit wie bestaat Special Person Transformation?

Antwoord:

Ikzelf ben als enige diegene die jou gaat helpen. Alle trainingen, maaltijd- en voedingsplannen en coaching voor gedragsverandering ontvang je van mijzelf. Ik heb geen werknemers en zal als enige jouw aanspreekpunt zijn voor alle vragen en begeleiding.


Coaching

Vraag:

Kan ik ook zonder een Fit for Free abonnement het coachingplan Personal Transformation volgen in Heerenveen?

Antwoord:

Nee, helaas kan dit niet. Omdat vaak de combinatie wordt gemaakt met zelfstandig trainen of het volgen van groepslessen bij Fit for Free tijdens dit coachingplan is dit niet mogelijk.

Vraag:

Kan ik later nog invoegen bij de Online Transformation groep?

Antwoord:

Nee, dit kan helaas niet. We starten met zijn allen tegelijk het plan. Belangrijk is het dus je voor de aangegeven startdatum aan te melden via de webshop. Op deze website en op Facebook staat elke keer de nieuwe startdatum van de groepen.

Vraag:

Wat houd Online Transformation in?

Antwoord:

Online Transformation is een uniek en nieuw coachingplan voor 6 maanden lang die je overal in Nederland kunt gaan volgen. Je kiest zelf uit waar je gaat trainen. Samen met 24 anderen zit je in een groepsapp waar je vragen in kunt stellen. Je ontvangt elke 6 weken een nieuw trainingsplan, voedingsplan en coaching voor gedragsverandering.

Vraag:

Heb ik ook een Fit for Free abonnement nodig om Transformation Camp te volgen in Heerenveen?

Antwoord:

Dit is alleen nodig wanneer jullie willen gaan trainen bij Fit for Free. Als jullie graag in de buitenlucht willen trainen in Heerenveen is een abonnement niet nodig.


Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij een bericht